Siirry pääsisältöön

Biologian ja maantieteen preliminäärikokeen tilaus 2022

Tällä lomakkeella tehdään molempien (biologian ja maantieteen) vuoden 2022 preliminäärikokeiden yhteistilaus.
Jos haluat tilata pelkän biologian kokeen, sen voit tehdä täällä. Pelkän maantieteen kokeen voi tilata täällä.

Molemmat kokeet julkaistaan sekä suomeksi että ruotsiksi. Aineistosivujen osoitteet ja salasanat lähetetään tilaajille sähköpostiin, kun tämä tilauslomake on täytetty. Jos sähköpostia ei heti kuulu, kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

Biologian ja maantieteen preliminäärikokeen yhteistilauksen hinta on 140 euroa/koulu. Preliminäärikokeen myynti on arvonlisäverotonta toimintaa.

TÄRKEÄÄ TIETOA LASKUTUKSESTA
Tilauksen yhteydessä annetaan laskutustiedot. Pakollisena tietona on annettava verkkolaskutustiedot.

Tarvitset tilausta varten seuraavat tiedot:
- laskutettava organisaatio
- laskutettavan postiosoite
- y-tunnus
- verkkolaskuosoite/OVT-tunnus
- operaattoritunnus
- laskutuksessa käytettävä viite.

Jos hallussasi ei ole näitä tietoja, otathan ne selville ennen kuin olet tilaamassa koetta. Tarkista tiedot tarvittaessa esim. koulusihteeriltä. Oikeat laskutustiedot nopeuttavat huomattavasti laskutusta sekä laskunmaksua. Miltei kaikilla laskutettavilla on verkkolaskutus käytössä (ainakin kunnat ja kaupungit). Jos jostain syystä laskutettavalla ei ole verkkolaskutusta käytössä, voit kirjoittaa vaadittaviin verkkolaskutuskenttiin esim. "ei käytössä".

Koe on koulukohtainen: yksi koe riittää siis saman koulun tarpeisiin, mutta koulun ulkopuolelle sitä ei saa luovuttaa käyttöön. Koetta tai sen osia ei myöskään saa jakaa tai julkaista missään julkisessa verkossa.

Preliminäärikokeet ovat sähköisiä ja ne pidetään abitti-järjestelmässä. Huomioithan, että aineistot lisätään sivulle vasta tammikuussa. Aineistosivuilta tulee löytymään tarkemmat ohjeet kokeen käyttämiseen.

Tilaamalla kokeen hyväksyt edellä mainitut ehdot. Kokeet tuottaa Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry. Lisätietoja saat tarvittaessa BMOL:n toimistolta.

Biologian preliminäärikokeen tekemiseen olemme käyttäneet Bittiniiloa.


Kesto: Kokeet ovat tilattavissa loppuvuodesta 2021 alkaen ja koko vuoden 2022 ajan.

Järjestäjä: BMOL ry.

Sähköposti: toimisto@bmol.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Esim. kunnan tms. laskutettavan nimi.
HUOM: laskutettavan tahon osoite. Täytä, vaikka laskutustapa olisikin verkko-/sähköpostilasku. Tarkista tiedot tarvittaessa esim. koulusihteeriltä.
Ilmoita tässä laskutettavan y-tunnus. Tarkista tiedot tarvittaessa esim. koulusihteeriltä.
Ilmoita tässä laskutettavan verkkolaskuosoite/OVT-tunnus. OVT-tunnus alkaa aina 0037-numerosarjalla. Tarkista tiedot tarvittaessa esim. koulusihteeriltä. Jos verkkolaskutus ei ole käytössä, voit kirjoittaa tähän esim. "ei käytössä".
Ilmoita tässä laskutettavan operaattoritunnus/verkkopalvelutunnus/välittäjän tunnus. Tarkista tiedot tarvittaessa esim. koulusihteeriltä. Jos verkkolaskutus ei ole käytössä, voit kirjoittaa tähän esim. "ei käytössä".
Ilmoita viite, jota käytetään laskutettaessa. Viite on usein tilaajan ja/tai koulun nimi, kustannuspaikka tai joku muu sovittu koodi. Tarkista tiedot tarvittaessa esim. koulusihteeriltä.
Jos tilaat kokeen laskutuksen sähköpostiin, ilmoita tässä sähköpostiosoite johon lasku lähetetään.
Muita mahdollisia lisätietoja laskutuksesta tms.
Periaatteet ja selosteet löytyvät täältä: http://peda.net/yhdistykset/bmol-ry/tietosuoja-asiaa