Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tällä lomakkeella haetaan Biologian ja maantieteen opettajien liitto BMOL ry:n jäsenyyttä. Punaisella tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia tietoja. Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä BMOL:n toimistoon. Kun jäsenyys hyväksytään, sinuun otetaan uudestaan yhteyttä.

Vuoden 2023 jäsenmaksuryhmät ovat:

  • Varsinainen jäsen 80 €
  • Alennettu jäsenmaksu 40 € (eläkeläiset, työttömät, kahteen tai useampaan pedagogiseen liittoon kuuluvat, muut alennetut)
  • Päätoiminen biologian, maantieteen tai terveystiedon opettajan perustutkintoa opiskeleva 10 €

1.8.2023 jälkeen uudeksi jäseneksi liittyvä saa jäsenmaksun puoleen hintaan.

Liittyessäsi määrittele jäsenmaksuryhmä-kentässä, oletko varsinainen jäsen, opiskelijajäsen tai oikeutettu alennettuun jäsenmaksuun (olet eläkeläinen, työtön tai kuulut johonkin toiseen pedagogiseen liittoon).

Muiden kuin edellä mainittujen syiden vuoksi (joita voivat olla esim. perhevapaa, asevelvollisuus) alennettua jäsenmaksua haetaan erillisellä lomakkeella ja alennuksista päättää liiton hallitus. Jos tilanne liittyessäsi on sellainen, että haluat hakea alennettua jäsenmaksua esim. perhevapaan vuoksi, valitse lomakkeella Varsinainen jäsen -jäsenmaksuryhmä ja mainitse asiasta lisätiedoissa niin otamme tarvittaessa yhteyttä. Huomioithan, että alennetun jäsenmaksun peruste tulee olla voimassa vähintään 6 kk/vuosi.

Jos olet opiskelija ja tiedossa on arvioitu valmistumisaika, ilmoita se Lisätiedot-kentässä.

Kaikkiin jäsenmaksuryhmiin kuuluvat samat liiton palvelut.

Tietoja käsitellään liiton henkilörekisteritietojen käsittelyperiaatteiden mukaisesti, joihin voit tutustua täällä. Sivulta löytyy myös jäsenrekisterin yksityiskohtainen tietosuojaseloste. Liiton sääntöihin voit tutustua täällä.

Tervetuloa jäseneksi!

Tähän numeroon lähetetään BMOL:lta tulevat tekstiviestit. Kirjoita numero kansainvälisessä muodossa, eli esim. +358501234567
Kirjoita puhelinnumerosi tähän, jos et omista matkapuhelinta.
Kirjoita tähän kenttään tarvittaessa esim. c/o osoitteet.
Jos muu kuin postitoimipaikka.
Täytä, jos muu kuin Suomi.
Jos olet opiskelija ja tiedossa on arvioitu valmistumisaika, ilmoita se tässä.
Voit määritellä tässä, haluatko BMOL:n 10 krt/vuosi ilmestyvän jäsenviestin sähköpostiisi. Jäsenviesti on liiton tärkein viestintäkanava jäsenille ajankohtaisista jäsenasioista.
Jos laskutustapaa ei ole määritelty paperiksi, lähetämme jäsenmaksulaskun oletuksena sähköpostilla.
Jos olet työssä, kirjoita tähän koulun/muun työpaikan nimi
 
Oletuksena kuulut asuinkuntasi piiriin, mutta voit valita myös muun piirin. Piirijakoa voi tarkastella täällä: https://peda.net/yhdistykset/bmol-ry/piirit
 
Valitse tästä tilanteesi mukaan oikea jäsenmaksuryhmä.
Olen tututustunut ja hyväksyn henkilö- ja yhteystietojeni käytön liittoon liittyvissä asioissa henkilörekisteritietojen periaatteissa ja selosteessa mainitulla tavalla (linkki alla).

BMOL:n jäsenenä henkilö- ja yhteystietojasi käsitellään liiton henkilörekisteritietojen käsittelyperiaatteiden mukaisesti, joihin voit tutustua täällä. Sivulta löytyy myös jäsenrekisterin yksityiskohtainen tietosuojaseloste.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.

FloMembers käyttää evästeitä. Lue lisää