Siirry pääsisältöön

Elämässä eteenpäin -yksilökurssi 18-20.6.2021

 

Kurssi järjestetään Hotelli Rantapuistossa Helsingissä ja viimeinen hakupäivä on ke 12.5.2021.

Täytäthän hakemukseen huolellisesti omat tietosi ja vastaat kaikkiin pakollisiin kysymyksiin. Hakemukseen tulee aina liittää korkeintaan vuoden vanha terveydenhuollon ammattilaisen (avannehoitajan, sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai lääkärin) lähete tai suositus kurssille. Lääkärintodistuksen tarvitset vain, jos aiot hakea Kelasta matkakorvausta ja/tai kuntoutusrahaa kurssin jälkeen. Molemmille liitteille on omat paikkansa hakemuksen lopussa ja ne tulee liittää pdf-, xls-, xlsx-, doc- tai docx-muodossa.

Käsittelemme henkilötietojasi huolellisesti ja ajantasaista lainsäädäntöä noudattaen. Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä Finnilcon sopeutumisvalmennuskurssien tietosuojaselosteesta.   

Lisätietoa hakemisesta ja kurssista saat järjestösihteeri Annukka Ylisaarelta (annukka.ylisaari@finnilco.fi, 040 716 9080).

 


Päivämäärä: 18.06.2021 00:00 – 20.06.2021 00:00

Järjestäjä: Finnilco ry

Sähköposti: annukka.ylisaari@finnilco.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jos valitset vaihtoehdon "kyllä", kirjoita seuraavaan kohtaan minä vuosina olet ollut mukana.
Huomaathan, että hakemuksessa annetut perustelut kurssin tarpeellisuudesta hakijalle vaikuttavat osallistujavalintaan.
Henkilö, kehen otetaan yhteyttä sairaus- ja hätätapauksissa.
Kuntoutusrahan hakeminen edellyttää lääkärintodistusta tai lääkärin vapaamuotoista suositusta/lähetettä, joka tulee liittää tähän hakemukseen
Matkakulukorvauksen hakeminen edellyttää lääkärintodistusta tai lääkärin vapaamuotoista suositusta/lähetettä, joka tulee liittää tähän hakemukseen
Tiedostosta tulee käydä ilmi hakijan nykyinen terveydentila ja kurssille asetetut tavoitteet. Suositus täytyy olla allekirjoitettu.
Tarvitaan vain, jos aiotaan hakea Kelalta kuntoutusrahaa tai matkakustannuskorvausta.