Siirry pääsisältöön

Etäjumppa suolistoleikatuille

Tervetuloa mukaan suolistoleikattujen etäjumppaan!
Etäjumppa on suunnattu avanne- tai vastaavasti leikatuille (esim. J-pussi) sekä suolistosyöpäleikkauksen läpikäyneille, joilla leikkauksesta on kulunut 8 viikkoa. Monia askarruttaa leikkauksen jälkeen, millainen harjoittelu on turvallista, jotta välttyisi esimerkiksi tyrän kehittymiseltä. Tässä jumpassa keskitymme erityisesti siihen, miten keskivartalon lihaksia voi harjoittaa turvallisesti. Jumppahetkiä vetää fysioterapeutti Terhi Pyykönen. 

Jumppatuokiot toteutetaan Teamsin välityksellä kahden viikon välein torstai-iltaisin klo 18.00–18.30. Voit ilmoittautua etäjumppaan koko kaudelle ja osallistua joko yhdelle tai useammalle kerralle. Syyskauden ensimmäinen kerta on torstaina 7.9.2023. Syksyn muut päivämäärät ovat 21.9., 5.10., 19.10., 2.11., 16.11. ja 30.11.

Jokainen jumppakerta sisältää ohjaajan vetämän pienen lämmittelyn ja harjoitteluosion, joka tallennetaan. Kunkin tuokion lopuksi on myös hetki, jolloin osallistujilla on mahdollisuus esittää tarkentavia kysymyksiä fysioterapeutille, tätä kysymysosuutta ei tallenneta. Linkki jumppatallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille, voit siis hyvin palata harjoitukseen uudestaan ennen seuraavaa jumppakertaa.

Etäjumpan järjestävät yhteistyössä Finnilco ry, Colores - Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry ja IBD ja muut suolistosairaudet ry. 


Kesto: Jumppa pidetään 7.9.-30.11.2023 välillä joka toinen torstai-ilta klo 18.00-18.30.

Tapahtumapaikka: Teams

Järjestäjä: Finnilco ry, Colores ry, IBD ja muut suolistosairaudet ry

Sähköposti: jenni.tamminen@colores.fi,sini.nykanen@finnilco.fi,tiina.kosti@colores.fi,susanna.nikkanen@ibd.fi,leena.tuutijarvi@ibd.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.