Siirry pääsisältöön

Avanneleikattu ja läheinen -kurssi 25-28.11.2021

 

Avanneleikattu ja läheinen -kurssille leikattu voi hakea yhdessä läheisensä kanssa. Läheinen voi olla esimerkiksi puoliso, vanhempi, lapsi tai hyvä ystävä, jonka kanssa kohderyhmään kuuluvalla on päivittäistä kanssakäymistä.

Kurssi järjestetään Punkaharjulla hotelli Kruunupuistossa. Viimeinen hakupäivä on to 21.10.2021. 

Täytäthän hakemukseen huolellisesti sekä omat että läheisesi tiedot ja vastaathan kaikkiin pakollisiin kysymyksiin. Liitä mukaan lääkärin lähete tai suositus, jos aiot hakea Kelasta matkakorvausta ja/tai kuntoutusrahaa kurssin jälkeen. Liitteelle on oma paikkansa hakemuksen lopussa ja se tulee liittää pdf-, xls-, xlsx-, doc- tai docx-muodossa.

Tämä on sähköinen hakemus. Tätä ei siis tulosteta ja täytetä. Paperisen hakemuksen voi tulostaa http://finnilco.fi/finnilco/lomakkeet/

Käsittelemme henkilötietojasi huolellisesti ja ajantasaista lainsäädäntöä noudattaen. Lue tarkemmin tietojesi käsittelystä Finnilcon kurssien tietosuojaselosteesta

Lisätietoa hakemisesta ja kurssista saat järjestösihteeri Annukka Ylisaarelta (annukka.ylisaari@finnilco.fi, 040 716 9080).

 


Päivämäärä: 25.11.2021 00:00 – 28.11.2021 00:00

Järjestäjä: Finnilco ry

Sähköposti: annukka.ylisaari@finnilco.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Mikäli et tule valituksi ensisijaiseen vaihtoehtoosi, siirrämme hakemuksesi tässä valitsemallesi kurssille. Toissijaisen kurssin valitseminen on vapaaehtoista.
Jos valitset vaihtoehdon "kyllä", kirjoita seuraavaan kohtaan, minä vuosina olet ollut mukana.
Huomaathan, että hakemuksessa annetut perustelut kurssin tarpeellisuudesta vaikuttavat osallistujavalintaan.
Huomaathan, että hakemuksessa annetut perustelut kurssin tarpeellisuudesta vaikuttavat osallistujavalintaan.
Henkilö, kehen otetaan yhteyttä sairaus- ja hätätapauksissa.
Kuinka usein ja missä asioissa tarvitset avustajaa? Kaikille kursseille on mahdollista osallistua henkilökohtaisen avustajan kanssa. Hakija huolehtii henkilökohtaisen avustajan kustannuksista.
Kuntoutusrahan hakeminen edellyttää lääkärintodistusta tai lääkärin vapaamuotoista suositusta/lähetettä, joka tulee liittää tähän hakemukseen
Matkakulukorvauksen hakeminen edellyttää lääkärintodistusta tai lääkärin vapaamuotoista suositusta/lähetettä, joka tulee liittää tähän hakemukseen.
Tarvitaan vain, jos aiotaan hakea Kelalta kuntoutusrahaa tai matkakustannuskorvausta.