Hoppa till huvudinnehåll

Anslut dig som medlem (Finlands Svenska Skolungdomsförbund FSS rf)

Fält med * är obligatoriska.

Hej! Vad kul att du bestämt dig för att bli medlem i världens bästa skolungdomsförbund! Vi erbjuder följande studiekort:

- För elever i grundskolans övre årskurser: Du får ett fysiskt studiekort, avgiften är 5 euro

- För gymnasie- och yrkesstuderande: Du får ett digitalt studiekort via Frank App och studerandeförmåner via Frank, avgiften är 5 euro

- För studerande i folkhögskolor: Du får ett fysiskt studiekort, avgiften är 5 euro

Studiekortet/medlemsskapet är giltigt till och med september 2023. Då ett nytt läsår börjar behöver studiekortet förnyas, detta informeras alla medlemmar om under augusti månad.

 

Vänligen fyll i alla fält omsorgsfullt och noga - informationen kopieras direkt till ditt digitala och/eller fysiska studiekort. För medlemsansökan behöver du

1) ett intyg på att du är studerande från din läroanstalt eller en screenshot från Wilma där ditt namn, skolans namn och ett datum från augusti 2022 framåt syns (det får du smidigast genom att ta screenshoten på datorskärmen, exempel här). OBS! Mail om mottagen studieplats är inte ett giltigt studieintyg.

2) en ansiktsbild. För fotot till studiekortet gäller dessa kriterier. Bekanta dig med kriterierna före du väljer bild, en felaktig bild är den vanligaste orsaken till att kortleveransen försenas.

 

Du kan betala serviceavgiften för studiekortet via nätbank/betalkort eller välja en faktura per e-post med betalningstid 14 dagar. De fysiska studiekorten beställs av vår leverantör när vi registrerat din betalning, leveranstiden är ungefär 2-3 veckor. Gymnasie- och yrkesstuderande får tillgång till det digitala studiekortet när vi behandlat din ansökan.

Endast ett förnamn
Var noga med att skriva adressen rätt, fakturan skickas direkt till e-postadressen du anger
Om t.ex vårdnadshavare bekostar ditt medlemskap och du vill att räkningen skickas direkt till hen
Du kan lägga in datumet i årsformat (ÅÅÅÅ) genom att dubbelklicka på fältet och skriva in året.
 
Välj medlemstypen enligt ditt utbildningsstadium, väl endast ett alternativ
Denna bild trycks på ditt studiekort. Bilden ska vara taget rakt framifrån och se ut som ett passfoto max 2 MB. Läs mera om kriterierna för fotot uppe på sidan.
Studieintyget får du från skolan (oftast kansliet). En Wilma screenshot där ditt och skolans namn syns fungerar också som intyg.
Jag godkänner användarvillkoren och har bekantat mig med dataskyddsbeskrivningen samt registerbeskrivningen (hittas längst ner på sidan).

För gymnasie- och yrkesstuderande: Om du önskar få tillgång till det digitala studiekortet via Frank Appen måste du uppge personsignum i ansökan.

Dataskyddsbeskrivningen hittas här, registerbeskrivningen för medlemsregsitret hittas här.

Du kan betala din avgift omedelbart via Paytrail efter en framgångsrik ansökan.

Tjänsten produceras av Flo Apps Ab. Data sparas i FloMembers, ett state-of-the-art program för hantering av medlemmar.

FloMembers använder cookies. Läs mer