Siirry pääsisältöön

10-14-vuotiaitten nuorten vertaisleiri

Järjestämme 10-14-vuotiaille yhden yön vertaisleirin Nuorisokeskus Anjalassa 17.-18.9. Leiri järjestetään yhteistyötapahtumana IBD ja muut suolistosairaudet ry:n, Psoriasisliiton ja Reumaliiton kanssa. Nuorten omassa vertaisviikonlopussa on luvassa erilaisia toiminnallisia aktiviteetteja nuorten toiveiden mukaan. Leirin tavoitteena on päästä tutustumaan toisiin vertaisnuoriin sekä pitämään hauskaa yhdessä. 
 
Aloitamme leirin lauantaina puoliltapäivin ja leiri päättyy sunnuntaina iltapäivällä. Leirin hinta on 30€/nuori, mikä sisältää majoituksen, ruoat ja ohjelman. 

Leirille ovat tervetulleita itsesairastavien nuorten lisäksi heidän kaverinsa tai sisaruksensa (1 kaveri/sisarus nuorta kohti). Leirille mahtuu mukaan 30 nuorta, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 17.7.22. Osallistumisen peruminen kuluitta on mahdollista ilmoittautumisajankohdan päättymiseen saakka.

Täytättehän omat ilmoittautumislomakkeet myös kaverin/sisaruksen osalta, kiitos!

Leiripaikkamme Nuorisokeskus Anjala sijaitsee noin 25km päästä Kouvolasta. Järjestämme tarpeen mukaan yhteiskuljetuksen Kouvolasta.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja voit kysyä:
Susanna Nikkanen: susanna.nikkanen@ibd.fi, p. 045 1240 110
Heta Rissanen: heta.rissanen@reumaliitto.fi,  p. 0447841777

Ilmoittautumalla hyväksyn, että IBD ja muut suolistosairaudet ry kerää, säilyttää ja käsittelee tapahtumaan liittyviä henkilötietojani. Henkilötietoja käytetään ainoastaan tähän tapahtumaan liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja luovutetaan ainoastaan majoitus- ja ruokapalveluja tarjoaville tahoille (nimi ja mahdolliset erityisruokavaliot). Katso lisätietoja tietosuojaselosteestamme.


Päivämäärä: 17.09.2022 11:00 – 18.09.2022 14:00

Tapahtumapaikka: Nuorisokeskus Anjala

Järjestäjä: IBD ja muut suolistosairaudet ry

Sähköposti: susanna.nikkanen@ibd.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Lähetämme infoa sähköpostitse myös vanhemmille.
Toivotko esimerkiksi jotain tiettyä tekemistä
Mikäli otat kaverin/sisaruksen mukaan, kirjoita tähän hänen nimi