Siirry pääsisältöön

Peruskoulutus 2, Nokia 2024 [Peruskoulutus] #Nokia 2024

Tutustu koulutuksen sisältöön koulutuspolussa

Koulutukseen tarvitset mukaan muistiinpanovälineet, kylpypyyhkeen/viltin ja matkahoitopöydän. Meillä on pari matkahoitopöytää lainaksi. Myös omat taukoeväät on tarpeen sekä myös lounas, mikäli niin haluat.

Paikka

Koulutuspaikkana toimivaan Kerholaan on helppo tulla omalla kulkuvälineellä taikka julkisille Nokian linja-autoasemalle tai rautatieasemalle, josta on Kerholaan vain 400 metrin kävelymatka. Tampereelta tulee lähijunalla Nokialle vartissa.

Pysäköinti

Kerholan viereiselle hiekkakentälle saa pysäköidä muille paitsi tolppapaikoille. Pysäköintipaikkoja löytyy myös Kerhokadun varrelta läheltä kaasutankkausasemaa. Souranderintien varteen voi pysäköidä liikennemerkein rajatuksi ajaksi.

Ohjelma

Päivät alkavat klo 9 ja päättyy lauantaina n. klo 17 ja sunnuntaina n. klo 15. Molempina päivinä on omatoimilounas n. klo 12, jolloin voi joko syödä omia eväitä tai irtaantua tutkimaan Nokian ruokavalikoimaa. 

Hinta

Koulutuksen hinta on 220 € ja se sisältää koulutusmateriaalin. Hinta ei sisällä ruokailuja, majoituksia tai matkoja. Koulutus laskutetaan noin viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Tulevat koulutukset

Tällä hetkellä on sovittu peruskoulutus 1- ja 2 -jaksojen pitämisestä Nokialla. Peruskoulutus 3 ja 4 pidetään Nokialla syksyllä 2024, mikäli saadaan tarpeeksi osallistujia. 

Lisätietoja

jasenkorjausmarko@gmail.com


Päivämäärä: 08.06.2024 09:00 – 09.06.2024 15:00

Tapahtumapaikka: Kerhola, Souranderintie 13, 37100 Nokia

Järjestäjä: Marko Raittinen ja Rami Aalto

Sähköposti: jasenkorjausmarko@gmail.com,rami@aaltokorjaamo.fi

Avoinna olevien paikkojen määrä: 21