Siirry pääsisältöön

Jäsen- ja lehtitilauslomake

Liity jäseneksi Nuoren Voiman Liittoon tai tilaa Nuori Voima -lehti!

Nuoren Voiman Liiton jäsenenä saat alennusta kursseistamme, arvostelupalvelustamme sekä Nuori Voima -lehden tilauksesta. Jäsenenä saat kerran kuussa tulevan uutiskirjeen, josta voit lukea tapahtumistamme, kursseistamme ja kuulumisistamme. Lisäksi pääset hyödyntämään jäsenetujamme mm. monissa kirjakaupoissa. Jäsenmaksu vuonna 2024 on 25 e / vuosi.

Voit tilata Nuori Voima -lehden tällä lomakkeella jäsenhintaan (25 e), normaalihintaan ilman jäsenyyttä (55 e) tai ulkomaille (Eurooppaan 45 e / 70 e tai Euroopan ulkopuolelle 50 e / 75 e). Voit myös tukea lehteä tilaamalla tukitilauksen (100€). Tukitilaus on uusi tilausmuoto. 

Osoitteenmuutokset, tilauksen peruutukset tai Nuori Voima -lehden uutiskirjeen tilaukset: toimisto@nvl.fi

Täytä vain, jos muu kuin Suomi
Jätä tämä tyhjäksi jos osoite on sama kuin postiosoitteesi. Jos haluat tilata lehden lahjaksi, voit laittaa tähän maksajan nimen ja postiosoitteen.
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
 
Jäsenyys on alle 18-vuotiaalle maksuton

Tilausehdot 

Toistaiseksi voimassa olevat tilaukset 

Lehtitilaukset ovat toistaiseksi voimassa olevia, ellei asiakas erikseen tilaa esim. vuoden määräaikaista tilausta. 

Tilauksen lehtien toimitus alkaa tilauksen tekemisen jälkeen. Tilauksen ensimmäinen lehti on seuraavaksi ilmestyvä uusi numero.

Tilauksen voi irtisanoa milloin vain päättymään 14 vuorokauden sisällä tai laskutuskauden lopussa. Tilauksen voi perua maksutta 14 vuorokauden kuluessa ensimmäisen numeron vastaanottamisen jälkeen. Jos tilaus irtisanotaan kesken laskutuskauden, veloitetaan jo toimitetut numerot normaalihintaisen tilauksen mukaisesti. 

Tilauksen peruutus tehdään sähköpostitse (toimisto@nvl.fi). Laskun maksamatta jättämistä ei luokitella tilauksen irtisanomiseksi. Mikäli laskun jättää maksamatta, Nuoren Voiman Liitolla on oikeus lopettaa tilaus. 

Tarjoushintaiset tilaukset 

Tarjoushintaiset tilaukset jatkuvat normaalihintaisena kestotilauksena tarjousjakson päätyttyä, ellei tilausta peruta. Jos tarjoushintaisen tilauksen peruu kesken tilauskauden, veloitetaan toimitetut lehdet normaalihintaan. 

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.