Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi (Suomen NLP-yhdistys)

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Tervetuloa NLP-yhdistyksen jäseneksi!

Jäsenenä osallistut yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, koulutuksiin ja valmennuksiin maksutta tai superedullisin jäsenhinnoin. Rakastetusta MIELI-lehdestä saat neljä numeroa vuosittain (vähintään yksi numeroista on muhkea tuplanumero) kotiin kannettuna! Liittymislahjaksi saat aiemmin julkaistuja lehtiä. Liity heti, niin varmistat mielenkiintoisen vuoden 2023!

Jäsenmaksun maksaminen

Vuoden 2023 loppuvuoden jäsenmaksu on 32.50 euroa. Vuoden 2024 jäsenmaksu täsmentyy yhdistyksen vuosikokouksessa alkuvuodesta ja se laskutetaan kevään 2024 aikana. Edut ovat käytössäsi heti: oikeuden osallistua yhdistyksen tapahtumiin saat välittömästi yhdistykseen liittyessäsi. Liittymislahjalehtipaketti lähetetään sinulle kuukauden sisällä liittymisestäsi. 

Huomioithan, että liittymislehtilahjapaketin postituksen yhdistyksellemme tarjoaa Wulff, joten lahjalehtien lähettäjätietona mahdollisessa Postin noutoilmoituksessa on Wulff. 

P.S. NLP-yhdistyksen jäsenenä saat Wulffin verkkokaupasta wulffinkulma.fi  ensimmäisestä tilauksestasi muikean 15 % alennuksen koodilla NLP2023. Etukoodi on voimassa vuoden 2023 loppuun saakka. 

Jos muu kuin postitoimipaikka.
Mistä sait tiedon NLP-yhdistyksestä/ suosittelijasi
Voit asettaa päivämäärän vuosimuodossa (VVVV) kaksoisnapsauttamalla kenttää ja kirjoittamalla vuoden.
Valitse toivottu laskutustapa.

Palvelun tarjoaa Flo Apps Oy. Tiedot tallennetaan FloMembersiin, nykyaikaiseen jäsenrekisteriohjelmaan.