Siirry pääsisältöön

Parisuhderisteily 2022

Uusparien parisuhderisteily Turku-Tukholma-Turku 18.-19.3.2022

Taas on aika seilata rakkauden laineilla Turusta Tukholmaan ja takaisin! Maihin emme malta mennä, vaan keskitymme olennaiseen eli parisuhteeseen ja läheisyyteen. Risteilyyn kuuluu vertaisuutta, yhdessäoloa, kahdenkeskistä rauhaa ja alansa parhaita asiantuntijoita.

Suomen Uusperheiden Liiton (Supli) suurta suosiota saanut ja nyt jo neljättä kertaa järjestämä parisuhderisteily on suunnattu kaikille uusperheessä eläville pariskunnille ympäri Suomea. Toivomme, että saatte uuspariristeilyllä sopivassa suhteessa vertaisuutta, uusia ajatuksia ja viihtymistä oman parisuhteen äärellä. Risteilyllä on tarjolla useita mahdollisuuksia jakaa kokemuksia uusperheessä elämisestä muiden uusparien kanssa. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta Suplin parisuhdetoiminnasta. Toivotamme kaikki uusparit lämpimästi mukaan risteilemään!

HINTA: 250€/pariskunta. Hinta sisältää risteilyn ja majoittumisen parivuoteellisessa seaside-hytissä kahdelle, materiaalipaketin ja kaikki ohjelmassa mainitut luennot, ruokailut ja tarjoilut. Lomakkeen lähettämisen jälkeen saatte ilmoittamaanne sähköpostiin vahvistusviestin ja laskun, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa ilmoittautumisestasi.
Lomakkeessa kerättäviä tietoja käsitellään vain tapahtumaan liittyen Suplin henkilökunnan ja laivayhtiön toimesta. Terveystietoja ja henkilötietoja käytetään allergioiden vahvistamiseen ja ihmisten turvallisuuden takaamiseksi. Laivayhtiö edellyttää osallistujilta syntymäaikaan liittyviä tietoja sekä tiedon sukupuolesta ja kansalisuudesta. Parisuhderisteilyn osallistujilta edellytetään 21vuoden ikää.

Lisätietoa Suplin tietosuojakäytännöistä ja tietosuojaselosteen löydät täältä: https://supli.fi/liity-jaseneksi/

MUKANA MENOSSA:  Supli ry:n toiminnanjohtaja, psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Eija Saarikivi.

LAIVAINFO: Miniristeily PE-LA 18.-19.3. 2022 Viking Linen m/s Viking Gracella Turusta Tukholmaan ja takaisin.  Laiva lähtee Turun Linnasatamasta, terminaalin osoite: Ensimmäinen linja, 20100 Turku.

Ohjelmaan osallistuminen edellyttää matkan varaamista Suplin kautta.

Ohjelma on alustava ja muutokset siihen ovat mahdollisia.

LISÄTIETOJA:
risteilyohjelmasta ja laskutuksesta: eija.saarikivi@supli.fi

*****

Ilmoittautumisehdot

Huomioithan, että parisuhderisteilyä eivät tapahtuman luonteen vuoksi koske täysin samat peruutusehdot kuin Suplin kursseja. Risteilylle ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille sähköpostitse (eija.saarikivi@supli.fi) 1.2.2022 mennessä. Tämän jälkeen peruutuksesta veloitetaan 50% ja, 15.2.2022 jälkeen 100% tapahtuman hinnasta. Tapahtumassa noudatetaan Suplin asettamia peruutusehtoja, ei laivayhtiön risteilyjen peruustusehtoja, koska Supli sitoutuu varauksen yhteydessä eri ehtoihin kuin henkilöasiakkaat.

Maksamaton tapahtuma ei ole yhtä kuin peruutus. Osallistumismaksut ovat perintäkelpoisia.

Äkillisen sairauden johdosta tehtyä peruutuksesta voitte tiedustella korvausta lääkärintodistusta vastaan omalta vakuutusyhtiöltänne.

 


Päivämäärä: 18.03.2022 00:00 – 19.03.2022 23:00

Tapahtumapaikka: Viking Grace Turku- Tukholma

Järjestäjä: Suomen Uusperheiden Liitto ry

Sähköposti: eija.saarikivi@supli.fi

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

annan suostumukseni terveystietojen (ikä, allergiatiedot ja sukupuoli) käsittelyyn tapahtumaan liittyen